top of page

Teatergalleri

TEATERGRUPPEN

Är du sugen på att spela teater? Välkommen!

Efter att pandemin är över startar vi kursen igen med teaterpedagog och dramaturg. Fortsätter projektet med hjälp av Föreningslyftet i Östhammars Kommun.

Föreningslyftet är en mervärdesinsats i enlighet med det avtal som träffats mellan kommunen och SKB. Det syftar till att engagera föreningslivet att bidra med aktiviteter som stärker utveckling och attraktivitet av Östhammars Kommun, för boende som besökare.

Vill du vara med och skapa teater är det bara att anmäla dig via vår hemsida eller ringa. Alla intresserade är välkomna.

Om du är intresserad av att hjälpa till med att snickra måla sminka sy och allt annat omkring scenen så är det oftast  helger som gäller. Hör av dig!

Vi försöker engagera glada amatörer i skapandet av scenkonsten. Alla har en roll och en plats i Stensunda Musikteatergrupp. Premiären på Stensunda "revyn"  är under Lilla Kulturfestivalen. Vi har massor av projekt på gång.

Modellteaterprojektet

🌸🌸🌸Projekt Modellteater har nu officiellt startat. Vi ska bygga en egen teater (ungefär 50 x 50 cm) och framföra (minst) ett stycke med hjälp av pappfigurer. I små coronasäkrade grupper kommer vi nu att träffas (inledningsvis digitalt) för att bygga, skapa dekor och figurer, sätta ljud och ljus samt spela teater! Fler inlägg kommer för uppstartsmöten för varje fokusgrupp! Alla är välkomna!

Projektet avslutas sista augusti.🌸🌸🌸

Nu har vi samlat alla prototyper och sätter nu igång med ritningar. Därefter bygger vi!!! Ska bli så spännande. Vad blir det av det här egentligen - ni vet den där förväntansfulla känslan.

Våra arbetsgrupper.

Modellteater: Arbetsgrupp-Regi

Modellteater: Arbetsgrupp-Figur och dekor

Modellteater:Arbetsgrupp-Ljud

Modellteater:Arbetsgrupp-Bygg

bottom of page