top of page

Som på räls

Marknadsafton

Stensunda Musik & Kulturs amatörteaterförening presenterade folkkomedin Marknadsafton av Vilhelm Moberg.

En punkt i Östhammars Kulturveckas program där vi lag mycket ljus på trettiotalet med teater, fotoutställning och musik.

Ekeby bygdegård söndagen den 30/10 kl. 16:00 till 18:00.

Bilder från föreställningen.


Bernstein – Linnékvintetten och Trio X kan det bli bättre?

​September 2021 i Ekeby Bygdegård.

Leonard Bernstein (1918-1990) amerikansk dirigent i världsklass och pianist samt tonsättare i olika genrer såsom opera, symfonisk musik, musikal och verk för storband, dessutom skrev han musik­pedagogiska böcker. Som dirigent hade han en stor utstrålning och karisma och han hade ett stort engagemang för samhällsfrågor. En tokbra konsert med de bästa musiker vi har i Sverige.

A TRIBUTE TO NINA SIMONE

Måndag den 9 november var det en underbar show med fantastiska musiker och sångare.

Tre stjärnor hyllade en fjärde och det var Nina Simone en pianist, sångerska, kompositör, medborgarrättsaktivist och förebild som hyllades.

Viktoria Tolstoy, Karin Hammar och Ida Sand samlades i en hyllning med personliga tolkningar av Nina Simones älskade och odödliga låtar! Som så många andra musiker och artister har de inspirerats av den ikoniska, legendariska och egensinniga Nina Simone.

Medarrangörer var Östahamars Kultur & Fritid, Musik i Uppland och Ekeby Bygdegårdsförening.

Klicka på den här texten för att börja redigera. Det här blocket är en baskombination av rubrik och stycke. Välkomna dina besökare eller förklara produkt eller tjänst utan att använda bild. Håll stycket kort och bryt av textområden så att hemsidan blir spännande för besökarna och inte för full av text.

 Sofia Karlsson & The Lovely Guitar Orchestra

Lilla Festivalen 2018

IRLÄNDSK AFTON

JULKULSDAGEN

Bilder från Lilla Festivalen Ekeby 2017

Blandade bilder.

bottom of page